Celismolen

Menu

Vergaderruimte

Onze multifunctionele (vergader)ruimte hebben we in dezelfde huiselijke en serene stijl ingericht als de gastenkamers, op maat gemaakt voor zakenmensen die op zoek zijn naar een rustige locatie “out of the ordinary”.

Op de vroegere zolderruimte, die grenst aan de geklasseerde molen, hebben we een grote open ruimte gecreëerd met lange houten tafels, lederen stoelen en een aparte zithoek, die optimaal ruimte biedt aan 10 tot 20 personen.

Ideaal voor boardroommeetings, brainstorming sessies of kleine workshops waarbij gebruik kan gemaakt worden van alle aanwezige domotica zoals LCD projector, groot scherm, automatische verduistering, muziekinstallatie en airconditioning.

De cosy zithoek en Nespresso koffiecorner nodigen uit tot een verdiende break.

De multifunctionele (vergader)ruimte wordt per dagdeel (voormiddag, namiddag of avond) verhuurd.

Tarief: 350€ (excl BTW), inclusief 1 koffiebreak
Tarief voor een volledige dag met 2 koffiebreaks : 550€ (excl BTW)

Voor de lunch kunnen broodjes, koude schotels of andere op aanvraag besteld worden. Dit wordt dan per persoon aangerekend. Neem gerust een kijkje op Wine & Dine


Tuin

Klik voor meer beelden

Tijdens een break kan de tuin opgezocht worden en bij mooi weer zal het terras langs de Gete zeker uitnodigen tot een koffiepauze of intensief brainstormen langs het water en middenin het groen.

Teambuilding

Wij bieden ook een bedrijfsevenement aan. Het geeft de deelnemers de kans om op een originele, ludieke manier kennis te maken met Hoegaarden en zijn rijke biertraditie. Dit gebeurt in samenwerking met de firma's: www.hikketakketoe.be / www.funsation.be.

Prijs op aanvraag!